Fendt

Eisses Techniek specialiseert zich in het merk Fendt. Voor zowel regulier onderhoud als revisie en verkoop bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een Farmer 300-serie of de nieuwste 1050 Vario. Door te focussen op één merk bent u verzekerd van een hoog kennisniveau en uitstekende onderdelenvoorziening. Fendt is een vooruitstrevend trekkermerk met modellen tussen de 70 pk en 500 pk. Kenmerken is de traploze Vario-transmissie, die in alle modellen zit gebouwd.

Onderhoud & reparatie

In de werkplaats in Bovensmilde kunt u terecht voor alle voorkomende reparaties en onderhoud van uw Fendt trekker. Daarvoor maken we gebruik van de meest actuele uitleesapparatuur, gespecialiseerd gereedschap en originele Fendt-onderdelen. Dit garandeert een betrouwbare reparatie. Voert u liever zelf de reparatie uit? Dan kunnen wij in de benodigde onderdelen en technische begeleiding voorzien.

Op de support pagina is documentatie te vinden voor het zoeken van veelvoorkomende storingen.

Gebruikte trekkers

Ook voor de aanschaf van een nieuwe of (jong) gebruikte Fendt trekker staat Eisses Techniek paraat. We hebben regelmatig gebruikte trekkers op voorraad uit de 300, 500, 700 en 900 serie van Fendt.

Fendt VarioGuide gps-systeem

Eisses Techniek focust zich naast de trekkers ook op de VarioGuide gps-systemen van Fendt. Deze zijn volledig geïntegreerd en beschikbaar voor alle Profi Plus en FendtONE modellen. Het gps-systeem wordt bediend op de tien inch terminal. Mocht uw trekker niet vanuit de fabriek uitgerust zijn met dit systeem, dan kunnen wij dit achteraf opbouwen. Afhankelijk van de toepassing kunt u met twee nauwkeurigheidsniveaus werken, met afwijkingen van ca. 20 cm (VarioGuide Standard) of op 2 cm nauwkeurig (VarioGuide RTK).

Aircoservice

Naast alle specifieke reparaties aan uw trekker beschikken wij ook over een aircoserviceapparaat. Daarmee kunnen we aircosystemen onderhouden en wanneer nodig repareren.