FJDynamics

Eisses Techniek is importeur van de FJDynamics precisielandbouw gps-producten. Ook verkopen en ondersteunen wij de FJDynamics oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw. In samenwerking met meerdere verkooppunten zorgen we voor een dekkend dealernetwerk in heel Nederland.

NIEUW: FJDynamics AT2 Auto Steer

 • Nieuw display met geïntegreerde 4G modem en IMU (gyroscoop)
 • 1 GNSS ontvanger op het dak
 • Egnos, nTrip of eigen basisstation voor correctiesignaal van 20cm tot 2cm nauwkeurigheid
 • U-Turn automatisch keren op de kopakker
 • Isobus
 • Opslaan van velden, lijnen en werktuigprofielen

FJDynamics AT1 Auto Steer

 • Nieuw stuurwiel met 410mm diameter
 • Nachtmodus
 • A+ lijn
 • Standaard RTK- en Egnos-correctie
 • Uitgebreide instelmogelijkheden frequenties voor basisstation
 • Werktuigconfiguraties opslaan
 • Verbeterde menustructuur in software
 • Verbetering U-Turn instellingen (One Tap)
 • Optie: extern bedienpad

U-Turn module
Met de Autosteer set heeft u een universele (RTK)gps-set die op vrijwel alle tractoren of zelfrijders gebouwd kan worden. Hiermee kunt u op een efficiënte manier uw werkzaamheden uitvoeren en op deze manier besparen op brandstof, meststoffen en zaden. Met de optionele U-Turn module keert het systeem automatisch op de kopakker en kan een perceel zonder handmatige besturing volledig worden bewerkt.

Correctiesignalen
De Autosteer-set is verkrijgbaar in 2 verschillende nauwkeurigheidsniveaus. Het systeem werkend op het vrij te ontvangen Egnos-signaal geeft een nauwkeurigheid tot 20 centimeter. Wilt u werken met een hoge nauwkeurigheid, dan kiest u voor het RTK Autosteer gps-systeem. Hiermee bent u gegarandeerd van een nauwkeurigheid tot 2,5 centimeter. Het RTK correctiesignaal kan met een eigen basisstation of via een NTRIP-abonnement (simkaart) worden verkregen.

Isobus display
Dankzij het geïntegreerd veldbeheer worden uw percelen en bewerkingen opgeslagen in het display en daarnaast ook in de cloud. Dit geldt ook voor de aangemaakte werktuigprofielen. Gegevens kunnen worden geïmporteerd en geëxporteerd naar andere gps-systemen. Heeft u meerder FJDynamics Autosteer systemen; dan kunt u draadloos over al u aangemaakt gegevens beschikken. De machineaansturing kan door middel van NMEA data-overdracht. Ook kan de machinebediening volledig worden overgenomen worden door het Isobus display.

3D kilverbesturing
Ook voor andere producten op het gebied van precisielandbouw bent u bij Eisses Techniek op de juiste
plaats. Wij leveren 3D land leveling systemen om uw kilverbak aan te sturen en op de gewenste gps-hoogtes het terrein te bewerken. Zo houdt u beter controle over het waterbeheer op u percelen. Dit systeem werkt op RTK nauwkeurigheidsniveau.

Op het gebied van grond-, weg- en waterbouw heeft FJDynamics meerdere oplossingen. Van graafmachine 2D en 3D geleidingssystemen tot oplossingen voor het inmeten van diverse toepassingen.

Meer weten over de precisielandbouw oplossingen van FJDynamics? Neem dan contact met ons op.

Profiteer van onze zomeraanbieding!

Recht rijden tot 2 centimeter nauwkeurig voor slechts 5.900 euro? Profiteer van deze spetterende voorjaarsaanbieding!

Deze universele gps-set is eenvoudig zelf op te bouwen op trekkers en zelfrijders.

Met deze aanbieding kun je tot op centimeter nauwkeurigheid zaaien, poten, maaien, spuiten, bemesten of oogsten!

Vul onderstaand formulier in of bel direct met Eisses Techniek: 06 345 93 847

Landelijk netwerk

Eisses Techniek is een zelf-importerend bedrijf van de FJDynamics producten. Door samen te werken met collega-mechanisatie bedrijven zorgen we voor een landelijk dekkend netwerk. Eisses Techniek ondersteunt in de verkoop en technische ondersteuning van de producten. Op deze manier kunnen we onze klanten op een snelle en passende manier van dienst zijn. FJDynamics werkt niet met een exclusieve importeur maar, door onze krachten te bundelen, zijn we een belangrijke en grote speler geworden.

Voor een aantal gebieden zoeken we nog verkopende partijen. Op de kaart kunt u zien waar nog mogelijkheden liggen. Interesse gewekt? Neem dan gerust contact op.